Page content

article content

Voeding wiet kweken

Ben je van plan om wiet te gaan kweken dan speelt de voeding ook een grote rol. In principe heb je twee soorten voeding nodig bij het kweken van wiet, dat zijn groeivoeding en bloeivoeding. Natuurlijk zijn er heel veel verschillende groeivoeding en bloeivoeding.

De voeding zorgt ervoor dat de wietplant meer cannabis produceert. Voeding moet je niet de hele periode door geven, het beste is om de laatste 3 weken de wietplant alleen nog maar water te geven hierdoor wordt het wietplantje schoongespoeld en is het klaar om te oogsten. Het is wel belangrijk je als beginner het zo simpel mogelijk houdt en geen dure boosters moet kopen voor je wietplant. Pas als je wat meer ervaring hebt kan je bepaalde boosters gebruiken.

Voeding wiet kweken

Hoe vind je de beste voeding voor je wietplant?

Vaak moet je ook nog de voeding vinden die het beste bij jouw wietplant past. Ben je een beginnende kweker of heb je weinig of juist geen verstand van voeding bezoek dan eens een growshop. De growshop geeft jouw adviezen en vertelt jouw alle mogelijkheden. In de groeiperiode heb je ook andere voeding nodig dan in de bloeiperiode. Wat ook erg populair is onder kwekers is wortelstimulator, wortelstimulator zorgt ervoor dat de wortels van de wietplant sneller groeien en er een sterk wortelstelsel ontstaat. Vergeet niet om altijd de gebruiksaanwijzing te lezen om dingen te voorkomen.

Wanneer kan ik beginnen met voeding te geven?

Als je alle benodigdheden hebt gekocht vraag je je waarschijnlijk af wanneer kan ik beginnen met mijn voeding geven? Waar je om moet denken is dat een zaailing (net ontkiemt plantje) nog heel slecht tegen voeding kan. Daarom is het beste om je wietplant eerst water te geven met een beetje wortelstimulator en als het zaadje ongeveer twee vertakkingen krijgt dan kan je beginnen met de voeding.

Plagron Hydro Plagron Coco

Canna Hydro Plagron Alga Grow

Smokerszaken

Handige tips en informatie vindt u op smokerszaken.nl. Wij schrijven blogs waarin allerlei informatie staat over het kweken van wiet. Bent u een beginnende wietkweker of wilt u juist nog meer informatie te weten krijgen? Kijk dan eens op onze website voor de beste tips over hoe u uw wiet het beste kan kweken en wat de benodigdheden daarvoor zijn.

Bekijk ook

Comment Section

0 reacties op “Voeding wiet kweken

Plaats een reactie


*