Page content

Haze wietzaden

Wil je Haze gaan kweken? Dan heb je Haze wietzaden nodig. Haze is één van de sterkste wietsoorten die er is en misschien daarom wel erg populair. In de meeste coffeeshops is voornamelijk Amnesia Haze te koop. Amnesia betekent geheugen verlies en dit is natuurlijk niet zomaar. Amnesia Haze is een sterke wietsoort en daarom zeer toepasselijk om deze naam te gebruiken voor deze sterke wietsoort.

Haze soorten   Northern light Haze

Bekende Haze wietzaadjes

Naast Amnesia Haze zijn er meer populaire Haze soorten. Enkele voorbeelden van Haze soorten zijn:

  •  Purple Haze
  •  Silver Haze
  •  Lemon Haze
  •  Haze Berry

Voordat je Haze wietzaadjes gaat kopen is het van belang om te bepalen wat voor soort Haze je wilt gaan kweken en of deze soort wel past bij de kweekruimte. Het is goed om te weten dat Haze kweken en stuk ingewikkelder is dan om andere wietsoorten te kweken en dat de bloeitijd een stuk langer is.

Purple Haze wietzaadjes

Purple Haze wietzaadjes kunnen zowel binnen- als buiten worden gekweekt. In tegenstelling tot de meeste Haze soorten kunnen de Purple Haze wietzaden wel buiten groeien. De wietplanten zullen niet heel groot worden, maar de opbrengst valt vaak erg positief. Purple Haze is een bekende soort en is in de meeste coffeeshops in Nederland te vinden.

Purple Haze

Silver Haze wietzaden

Eén van de bekendste Haze zaadjes zijn de Silver Haze wietzaden. Dit is ook wel te zien, omdat in de meeste coffeshops in Nederland wel Silver Haze te koop is. Net als de meeste Haze soorten is ook de Silver Haze een sterke wietsoort. Dat de Silver Haze een goede wietsoort is, is te zien aan de vele prijzen die de soort heeft gewonnen. Silver Haze is winnaar van de eerste prijs bij de ‘High Times Cannabis Cup’ 1997, 1998 en 1999.

Silver Haze

Lemon Haze wietzaden

Net als de Silver Haze is de Lemon Haze ook Winnaar in zijn soort. Lemon Haze heeft al verschillende prijzen gewonnen, ook uitgereikt door de High times. Lemon Haze wietzaden zijn zowel geschikt om binnen- als om buiten mee te kweken. De Lemon Haze groeit is de meeste gevallen compact en in een kerstboom vorm. De Lemon Haze wietzaden zijn een kruising van Lemon Skunk en Silver Haze. Een prachtige wietsoort Lemon Haze.

Lemon Haze

Haze Berry wietzaden

In tegenstelling tot de meeste Haze soorten, worden de planten van Haze Berry wietzaden wel groot. De plant groeit met dunne- en lange bladeren. De Haze Berry wietzaden zijn geschikt om zowel binnen- als buiten te kweken. Houdt er wel rekening mee dat de plant groot wordt. Zelfs in de bloeifase blijft de wietplant doorgroeien. De Haze Berry is populair om de wiet lekker zoet smaakt en het effect na het roken is high. De Haze Berry wietzaden worden ook regelmatig gebruikt om medicinale wiet mee te kweken.

Haze wietzaden kopen

Wil je Haze wietzaden kopen? Dan kun je deze simpel en goedkoop online bestellen. Bij de meeste zaden webshops zijn Haze wietzaden te koop. Vaak zijn de Haze wietzaden online goedkoper om te bestellen dan in fysieke webwinkels. Voordat je Haze wiet zaden gaat kopen is het van belang om te bepalen wat voor soort je wilt gaan kweken, wat je gewenste doel is en of je de geschikte kweekplek hebt om Haze te kweken.

Bekijk ook