Page content

Goedkope wietzaden

Ben je op zoek naar goedkope wietzaden? Het is algemeen bekend dat je online vrij goedkoop wietzaden kunt bestellen. In fysieke winkels ben je vaak een stuk duurder uit voor je wietzaden. Tegenwoordig bestellen ook steeds meer mensen wietzaden online. Naast dat je online goedkopere wietzaden kunt bestellen dan in een fysieke winkel, heb je online vaak ook een uitgebreidere keuze. Fysieke winkels verkopen vaak alleen de populairdere wietzaden, terwijl je online uit honderden verschillende wietzaden kunt kiezen.

Goedkope wietzaden   Blue kush wietzaden

Goedkope wietzaden online bestellen

Tegenwoordig bestellen steeds meer mensen wietzaden online. Online wietzaden bestellen heeft verschillende voordelen.

 •  Wietzaden worden binnen 2- werkdagen geleverd
 •  Keuze uit verschillende soorten wietzaden
 •  Goedkopere wietzaden dan in fysieke winkels
 •  Je kunt wietzaden simpel met elkaar vergelijken

De meeste webshops leveren binnen 2- werkdagen en hebben een goede service. Het mooie aan online wietzaden bestellen is, dat je wietzaden heel gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Goedkope wietzaden bestellen

Goedkoop is duurkoop wordt er wel is gezegd en bij wietzaden klopt dit helemaal. Goede wietzaden herken je meteen. Je kunt dit met het blote oog al zien.

 •  Het zaadje is niet gebarsten
 •  Het zaadje is niet verrot
 •  Het zaadje heeft een donker bruine kleur
 •  Het zaadje is hard

Naast de kwaliteit van het zaadje is het ook van belang om wietzaden aan te schaffen die passen bij jouw wensen. Ga je binnen– of buiten wiet kweken? Wat voor wiet wil je gaan kweken? Bedenkt van te voren wat jouw wensen zijn.

Waar koop je goedkope wietzaden?

De goedkoopste wietzaden koop je online. Je hebt verschillende online webshops waarbij je goedkoop wietzaden kunt bestellen. Enkele voorbeelden hiervan zijn wietzadenspecialist.nl en freeseedsonline.com. Op deze webshops bestel je binnen een paar muisklikken de goedkoopste wietzaden online. Tips waar je op moet letten tijdens het bestellen van wietzaden.

wietzadenspecialist   freeseedsonline.com

Goedkope wietzaden kopen

Als je wietzaden gaat kopen is het van belang om op een aantal factoren te letten. Hoelang is de bloeiperiode? Past deze wietsoort wel bij jou? Heb je veel- of weinig ervaring? Hoeveel kweekruimte heb je? Goedkope wietzaden koop je gemakkelijk online. Maar bedenk van te voren wat jouw wensen zijn.

Wietzaden kopen

Als je wietzaden gaat kopen is het van belang dat je vrouwelijke wietzaden koopt. Alleen vrouwelijke wietzaden geven wiet. Er zijn verschillende soorten wietzaden te koop.
Populaire wietsoorten in Nederland zijn White Widow, Powerplant (PP), Sneeuwwitje, Amnesia Haze en Superskunk. Natuurlijk zijn er nog vele tientallen andere wietsoorten verkrijgbaar, maar deze wietsoorten zijn populair, omdat ze vrij gemakkelijk in onderhoud zijn en de bloeiperiode is lekker kort. Korte bloeiperiode is van belang om in de gaten te houden vooral als je buiten wiet gaat kweken.

Populaire wietzaden zijn

 •  White Widow zaadjes
 •  PowerPlant (PP) zaadjes
 •  Amnesia Haze zaadjes
 •  Superskunk zaadjes

Bekijk ook