Critical wietzaden

Page content

article content

Critical wietzaden

De Critical is een dominant Indica soort (70%). Ze is ontstaan door het kruisen van de Critical Mass x Brazilian x South-Indian. De Critical heeft een gemiddeld THC gehalte. De Critical ontwikkeld veel toppen en past zich erg makkelijk aan bij verschillende vormen van telen. Ze is erg resistent tegen spint en schimmels. De Critical is geschikt voor binnen- en buitenkweek en is een echte aanrader voor beginnende kwekers.

Critical wietzaden

De Critical cannabis plant is 1 van de mooiste planten in zijn soort. Met mooie donkergroene blaadjes die niet al te groot zijn. De plant is compact en wordt niet heel groot. Zijn maximale lengte is vaak 1 meter. Toch is de plant goed voor een opbrengst van 500- tot 600 gram per vierkante meter. Voor buiten kweek kan dit tussen de 800 en 1000 gram liggen. Met een thc percentage tussen de 12-16%. Dit is een bovengemiddeld percentage voor cannabis planten. De critical plant geeft een erg sterke geur. De plant kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Ook voor kaskweek is deze plant ideaal. Er zijn dus planten met een betere opbrengst, maar de stone van deze plant werkt verslavend. De stoned is erg krachtig en geeft een ontspannen gevoel. De plant heeft een korte bloeitijd en daarom kan hij in zowel warme klimaten als meer koude klimaten bloeien. De smaak van de plant is erg zoet.

Critical wietzaden

Eigenschappen Critical wietzaden

  • Dominant Indica soort
  • Ontstaan door het kruisen van de Critical Mass x Brazilian x South Indian genotype
  • Gemiddeld THC gehalte
  • Ontwikkeld snel en veel toppen
  • Resistent tegen ziektes en schimmels
  • Geschikt voor binnen- en buitenkweek
  • Makkelijk te kweken en dus aan te raden voor beginnende kwekers
  • Gemiddelde opbrengst: 600 gram per m2

Smokerszaken

Handige tips en informatie vindt u op smokerszaken.nl. Wij schrijven blogs waarin allerlei informatie staat over het kweken van wiet. Bent u een beginnende wietkweker of wilt u juist nog meer informatie te weten krijgen? Kijk dan eens op onze website voor de beste tips over hoe u uw wiet het beste kan kweken en wat de benodigdheden daarvoor zijn.

Bekijk ook

Comment Section

0 reacties op “Critical wietzaden

Plaats een reactie


*