Page content

article content

Boeken over cannabis kweken

Voor handige kweektips bent u bij ons op het juiste adres! Hier zijn een aantal kweek boeken waarvan wij vinden dat ze erg informatief en intressant zijn!

Boeken over cannabis kweken

Wanneer je cannabis wilt kweken zijn boeken erg nuttige hulpmiddelen. In de boeken staat veel informatie over hoe jij het beste cannabis kunt kweken. Niet alleen staat er handige informatie in ook zitten er meestal tips en tricks in om het makkelijker te maken voor jou. Er bestaan honderden boeken maar niet elk boek is evengoed. Kijk daarom altijd naar de beoordeling van het boek en eventuele recensies. Wij hebben voor jou een aantal bekende boeken op een rij gezet.

The Cannabis Grow Bible – Greg Green

De Cannabis Grow Bible geeft volledig uitleg over de kunst en wetenschap achter de Cannabis. The Cannabis Grow Bible is ook echt een bijbel voor veel kwekers er zijn al ongeveer 60.000 exemplaren verkocht.

The Sinsemilla Technique – Kayo

The Sinsemilla Technique geeft informatie over de hoge potentie marihuana stammen. Dit boek geef ook allerlei informatie over de verbetering van de kwaliteit, snijden en voortplanting technieken. Een echte aanrader voor cannabis liefhebbers.

Grow Great Marijuana – Logan Edwards

Grow Great Marihuana legt de makkelijkste en snelste methoden uit voor het krijgen van uw kweekruimte. Het boek zit ook vol met advies, illustraties en allerlei foto’s.

Marijuana Horticulture: The Indoor/Outdoor Medical Grower’s Bible – Jorge Cervantes

De Marijuana Horticulture is de meest complete teelt boek dat er is. In 1983 werd het boek gepubliceerd en werd het ook meteen een bestseller. Er zijn nu inmiddels al meer dan 500.000 exemplaren van verkocht.

Marijuana Grower’s Handbook – Ed Rosenthal

De Marijuana grower’s handbook legt verschillende dingen uit. Elk hoofdstuk in dit boek bevatten vragen en antwoord van de auteur (Ed Rosenthal) populaire pot advies. Dit boek is zeker een aanrader.

Smokerszaken

Handige tips en informatie vindt u op smokerszaken.nl. Wij schrijven blogs waarin allerlei informatie staat over het kweken van wiet. Bent u een beginnende wietkweker of wilt u juist nog meer informatie te weten krijgen? Kijk dan eens op onze website voor de beste tips over hoe u uw wiet het beste kan kweken en wat de benodigdheden daarvoor zijn.

Bekijk ook

Comment Section

0 reacties op “Boeken over cannabis kweken

Plaats een reactie


*