Afghaan wietzaden

Page content

article content

Afghaan wietzaden

Afghaan wietzaden groeien uit tot een plant die een goede opbrengst oplevert en erg compact is. Als kwekers de planten in de bloei zetten dan valt het op dat de plant snel groeit bij aanvang van de bloeitijd, dit komt door de natuurlijke vitaliteit van de Afghaan plant. De bladeren zijn donkergroen en nogal breed. De toppen van deze plant worden groot en ontwikkelen zich tot massieve, afgeplatte, met hars uitziende juwelen van pure Indica.

Afghaan wietzaden

Afghaan wietzaden

Genotype: Afghani#1 x Skunk#1. Het resultaat is een voor 90% indica plant met een hoge THC percentage. Ze is een korte plant en heeft een boom structuur. Het is een sterke plant die wel tegen een stootje kan. Ze kan goed tegen teveel of te weinig voeding/water. De zaden zijn normaal gesproken binnen 3 á 4 dagen ontkiemt. De plant zorgt voor een vette opbrengst wanneer deze goed verzorgd wordt. Hoe meer energie u in de plant steekt des te meer u er voor terug krijgt.

De voordelen van Afghaan wietzaden

  • Resistent tegen onder/over voeding en water geven
  • Sterke rokerige smaak.
  • Sterke high
  • Hoge THC potentie

Medicinaal gebruik Afghaan wietzaden

U kunt deze plant gebruiken tegen de volgende klachten: Stress, slapeloosheid, misselijkheid en spiertrekkingen.

Smokerszaken

Handige tips en informatie vindt u op smokerszaken.nl. Wij schrijven blogs waarin allerlei informatie staat over het kweken van wiet. Bent u een beginnende wietkweker of wilt u juist nog meer informatie te weten krijgen? Kijk dan eens op onze website voor de beste tips over hoe u uw wiet het beste kan kweken en wat de benodigdheden daarvoor zijn.

Bekijk ook

Comment Section

0 reacties op “Afghaan wietzaden

Plaats een reactie


*